Amazon Quiz Contest Answers

Amazon Quiz Answers Today 18 January – Win Bose Soundsport Headphones

Amazon Quiz Answers Today To Win Free Bose Soundsport Headphones

Amazon Quiz 18 January 2020 – Participate In Amazon Quiz, Give Amazon Quiz Answers Today And Win Bose Soundsport Headphones.

Here Are Amazon Quiz Answers Today To Win Bose Soundsport Headphones.

Are You Want To Participate In Today’s Amazon Quiz Contest And Want To Win A Prizes.

But To Participate, Are You Looking For Amazon Quiz Answers Today to Win Bose Soundsport Headphones.

Then Here On TrickzGang, I Provide You Answers of All 5 Questions of Today Amazon Quiz Contest.

As You All Know Amazon Running A Daily Contest On Their App From Last Year.

Where You Can Win Exciting Prices And Amazon Pay Balance For Free.

You, Will Get This Free Prize At Your Doorstep OR In Your Amazon Pay Wallet.

If You Are A Lucky Winner On Amazon 18 January 2020 Quiz Contest.

Amazon Quiz - Amazon Quiz Today Answers

But To Win Free Prizes From This Amazon Daily Quiz Contest.

You Need To Take Part In Today’s (18 January 2020) Quiz Contest And Submit Correct Amazon Quiz Answers Today To Win The Prize.

Today’s Quiz Contest Will Be Start Today At 8 AM And You Can Submit Your Answers Till 12 PM (Noon).

So, What Are You Waiting For, Below Are Amazon Quiz Answers Today Added.

Submit Them To Participate In Today’s Amazon Quiz Contest And To Win Today’s Exiting Prize For Free.

Amazon Quiz Contest Is A App-Based Quiz Contest And You Can Play Today Amazon Quiz On App Every Morning 8 AM To 12 PM.

“We Will Update This Post Daily, So, To Know Answers of Daily Quiz Questions Bookmark This Post”

Contents of This Post

Amazon Quiz Answers Today To Win Bose Soundsport Headphones

Below Is The Complete Info About Todays Amazon Quiz Contest And Winning Prizes.

Below Is A Complete Guide On How To Submit Answers And Play It To Win Exciting Prizes From This Quiz.

Amazon Today Quiz Contest Details:

Below Is A Complete Info About Amazon Quiz Contest Today.

Quiz TypeAmazon Daily Quiz Contest
Organized ByAmazon (India)
Amazon Quiz Today PrizeWin Bose Soundsport Headphones
Winners 1
Amazon Quiz Time8 AM (Morning) – 12 PM (Noon)
Amazon Quiz Date18 January 2020
Winners List Will Declare On31 January 2020

So, It’s A Brief Info About Amazon Daily Quiz Contest.

How To Play Amazon Quiz?

Amazon Daily Quiz Contest Official Notification
Click Here To Play Today Amazon Quiz

To Play Today’s Amazon Quiz Contest And To Become A Winner of Today’s Quiz Contest Then Just Follow Below Steps.

You Can Also Play This Quiz Contest By Clicking On Above Button In Your Default Web Browser.

But It Will Work Only On An Android Device.

It Will Takes You To The Contest Page, Where You Can Submit Below Listed Amazon Quiz Answers Today.

  1. First of All, Download, Install And Open The Amazon App On Your Phone.
  2. Now Sign-in Into Your Amazon Account Using Your Credentials OR Create A New Account.
  3. Then On Homepage, You Will See”Amazon Daily Quiz ” Banner.
  4. If You Don’t Find Any Banner There Then Just First Search For Quiz And Click On 1st Result, That Will Takes You To The Quiz Contest Page.
  5. Now That Image OR Your Search Result Take You To The Quiz Contest Page.
  6. There Click On The Start The Quiz Button And It’s Will Takes You To The Question And Answers Page.
  7. Now There You Will Find The Questions of Today’s Quiz Contest And Options For Answers.
  8. Then Select The Right Answers For All Upcoming Answers And Complete The Quiz Contest.

Below Is A Video Related To It. You Can Watch It For More Info.

So, This Is A Complete And Step By Step Guide To Participate On 18 January 2020 Quiz Contest.

Bose Soundsport Headphones Quiz Answers – 18 January 2020

Note:- We Will Update Answers Before 8:05 AM. Keep Refreshing this Page To Get Answers Fast.

Today, Again I Am Here With Amazon Quiz Answers Today (18 January 2020).

Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Today’s Quiz Contest.

And Try Your Luck To Become A Winner of 18 January Quiz Contest By Submitting Below Answers.

Question 1. What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Answer 1. Census

Question 2. The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Answer 2. VLC media player

Question 3. Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Answer 3. Italy

Question 4. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Answer 4. Cyclones

Question 5. Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Answer 5. Oman

So, These Are Exciting Prizes Quiz Contest Questions And Answers.

Other Amazon Offers You May Like

LG G8X Quiz Answers To Win LG G8X Smartphone

Amazon SMBhav Quiz Answers

Bus Booking Amazon Quiz Answers

Amazon Coupons: List of Amazon Discount Coupons

KYC Quiz Answers Amazon (30 Winners)

Amazon Great Indian Sale Quiz Answers

Wheel of Fortune Spin And Win iPhone 11, Rs 10,000 (Every Sunday)

Amazon Oppo F15 Quiz Answers

Amazon Redmi Note 8 Pro Quiz Answers

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers – 17 January 2020

Question 1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Answer 1. Martin Luther King Jnr

Question 2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer 2. Odisha

Question 3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Answer 3. Number of balls in an innings

Question 4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Answer 4. Australia

Question 5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer 5. Simpsons

So, These Are Amazon Quiz Answers Today – 17 January 2020.

Win Rs 20,000 Free 16 January 2020 Quiz Contest

Question 1. In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Answer 1. Rohit Sharma

Question 2. The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _____’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Answer 2. Hume

Question 3. From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth, and Sydney?

Answer 3. ATP Cup

Question 4. In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Answer 4. Udaybhan Rathod

Question 5. In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Answer 5. Mahesh Yogi

So, These Are Amazon Quiz Answers Today 16 January 2020.

15 January 2020 Amazon Quiz Answers Today – Win LG W30 Pro

Question 1. The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Answer 1. MANI

Question 2. Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Answer 2. Malala Yousafzai

Question 3. The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Answer 3. Ranbir- Alia

Question 4. Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Answer 4. China

Question 5. Who recently announced the Earth shot Environment Prize to motivate the creation of new solutions to tackle the climate crisis?

Answer 5. Prince William

So, These Are 15 January 2020 Quiz Answers.

Free Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Contest 14 January 2020

Question 1. On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?

Answer 1. Guru Gobind Singh

Question 2. David Stern, who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer 2. NBA

Question 3. For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?

Answer 3. Joker

Question 4. Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Answer 4. Hit 6 Sixes in an over

Question 5. Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?

Answer 5. Netaji Subhas Chandra Bose

So, These Are 14 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Rs 5,000 Pay Balance Amazon Quiz Answers Today 13 January 2020

Question 1. Which organization maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?

Answer 1. INTERPOL

Question 2. In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?

Answer 2. Virat Kohli

Question 3. Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?

Answer 3. Cinema

Question 4. Mandu Festival is organized by the tourism board of which Indian state?

Answer 4. Madhya Pradesh

Question 5. Christina Koch recently set the record for the longest ______ by a woman. (Fill in the blank)

Answer 5. Spaceflight

So, These Are 13 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon Quiz Answers Today To Win Oppo Reno2 Z – 12 January 2020

Question 1. Swami Vivekananda was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards the betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Answer 1. Narendra Nath Datta

Question 2. _________ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer 2. National Youth Day

Question 3. What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer 3. Gaganyaan

Question 4. Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer 4. Koneru Humpy

Question 5. ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Answer 5. Kalka – Shimla

So, These Are Amazon 12 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

FiiO X1II Portable Music Player Amazon Quiz Answers Today – 11 January 2020

Question 1. Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?

Answer 1. Buffalo

Question 2. The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?

Answer 2. Netherlands

Question 3. Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?

Answer 3. Auckland

Question 4. Homer, Marge, Bart, and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?

Answer 4. Simpsons

Question 5. The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?

Answer 5. North

So, These Are 11 January 2020 Amazon Quiz Contest Questions And Answers.

One Plus TV 10 January 2020 Quiz Answers

Question 1. Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?

Answer 1. SCG

Question 2. Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?

Answer 2. Anurag Basu

Question 3. Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientists born on 1st January who collaborated with Einstein?

Answer 3. Satyendra Nath Bose

Question 4. January 4th is celebrated as _______ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint: This invention is a blessing for blind people around the world)

Answer 4. World Braille Day

Question 5. The name of which of these traditional Indian techniques in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?

Answer 5. Bandhani

So, These Are Amazon 10 January 2020 Quiz Answers.

Amazon Rs 10,000 Quiz Answers – 9 January 2020

Question 1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Answer 1. Project Kuiper

Question 2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Answer 2. Tanhaji

Question 3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint: Gangnam style!!)

Answer 3. Psy

Question 4. Which extremely popular video-sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer 4. TikTok

Question 5. Phobophobia is the fear of what?

Answer 5. Phobias

So, These Are 9 January 2020 Quiz Answers.

8 January 2020 Samsung M30s Amazon Quiz Answers

Question 1. ‘The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of Thrones?

Answer 1. The Iron Throne

Question 2. The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Answer 2. Mao Zedong

Question 3. The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Answer 3. Shivaji

Question 4. Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Answer 4. Tripura

Question 5. Pakyong Airport is the first airport of which state?

Answer 5. Sikkim

So, These Are Amazon Quiz Answers Today (8 January 2020).

Samsonite PolyCarbonate Suitcase Quiz Answers – 7 January 2020

Question 1. This actor born on 29th December fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar but then renamed it Aashirwad. Name him.

Answer 1. Rajesh Khanna

Question 2. Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at the U19 level?

Answer 2. Afghanistan

Question 3. Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Answer 3. Born on the same day (Today)

Question 4. ‘Mr. Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Answer 4. Telephone

Question 5. In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Answer 5. Shooting

So, These Are 7 January 2020 Amazon Quiz Contest Questions And Answers.

6 January 2020 Quiz Answers To Win Rs 20,000 Amazon Pay

Question 1. Who recently became the first-ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Answer 1. Kento Momota

Question 2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Answer 2. Christmas

Question 3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Answer 3. Twinkle Khanna

Question 4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Answer 4. Greta Thunberg

Question 5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Answer 5. U2

So, These Are Amazon Quiz Answers Today – 6 January 2020.

Vivo U20 Smartphone Quiz Answers – 5 January 2020

Question 1. What role did Hugh Edmeades perform at the ITC Royal Bengal on the 19th of December, 2019?

Answer 1. IPL Auctioneer

Question 2. Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who is playing the same role in the upcoming movie Dolittle?

Answer 2. Robert Downey Jr

Question 3. Time Magazine has recently announced plans to recreate whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer 3. Martin Luther King Jr

Question 4. Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?

Answer 4. Chennai

Question 5. Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure the supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer 5. Odisha

So, These Are Amazon 5 January 2019 Contest Questions And Answers.

4 January 2020 Quiz Answers To Win Noise Shots Wireless Headphones

Question 1. December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?

Answer 1. Goa

Question 2. What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Answer 2. Win after following on

Question 3. Sonu Sood, Prakash Raj, and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Answer 3. Dabangg

Answer 4. The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Answer 4. Brahmaputra

Question 5. On 24th December 1986, an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Answer 5. National Consumer Day

Amazon Quiz Contest Winners And Result January 2020

Amazon Quiz Contest Winners of January Will Be Deceleared On 31st January 2020 On Winners Page.

You Can Visit Amazon Winners Page By Clicking Below Link.

Click Here To Visit Winners Page.

There You Will Find A List of All Quiz Contest Winners List.

Old Quiz Winners Also Available There.

You Can Read Their Email And Phone Number.

But The Middle Info Are Blur/Hidden Due To Amazon Terms And Conditions.

General Questions Covered in Amazon Quiz Answers?

How to play the Amazon quiz?

In This Post, We Told You Step By Step That How You Can Play This Quiz Contest.

We Also Told You How You Can Submit Your Answers.

How to find all amazon quiz answers?

In This Post, We Daily Share Quiz Contest Questions And Answers.
So, You Don’t Need To Search AnyWhere To Find Amazon Quiz Answers Today.

How to find amazon today’s quiz?

You Can Use Above Listed Steps To Find Todays Quiz Contest To Submit Answers.

Where is today’s amazon quiz answer?

You, Will, Find Today’s Quiz Contest Questions In Amazon App And Answers On Our Blog In This Post.

How to participate in Amazon Quiz?

To Participate In Amazon Quiz Contest, We Already Told You About It.

You Can Read Above Steps That We Added Under How To Play This Quiz Contest?

How to get an amazon quiz answer 18 January 2020?

You, Will, Find 18 January 2020 Amazon Question On The TOP, Tomorrow Before 8:05 AM In This Post.

How to win the Amazon quiz?

Actually, This Will Completely Depend On Your Luck.

We, Will, Help You To Participate In It, So If Your Luck Is Good Then You Can Win Prizes From Amazon.

How to Win Bose Soundsport Headphones From Amazon Daily Quiz?

To Win Bose Soundsport Headphones, You Need To Play Amazon Quiz Contest And Submit The Righ Answers For Questions That We Added Here.

Amazon today quiz ke answers kasie dhunde?

Aapko Dhundhne Ki Jarurat Nahi Ha. Ham Yahan Par Daily Update Karte Ha.

Bus Is Post ko BookMark Kar Lijiye OR Roj Subha Open Karke Dekho. AApko Answers Mil Jayenge.

Amazon quiz Kaise khele?

Isko Khelene ke liye aapko bas app download Karni ha or upar diye gye tarike se quiz wale page par jaakar jawab dena ha.

What Is Amazon Quiz Contest?

Amazon Quiz Contest Is A Quiz Game Where You Can Win Free Exciting Prizes And Amazon Pay Balance By Participating And Submitting Correct Answers For All 5 Questions.

How Do I Join The Amazon Quiz Contest?

In This Post, I Provided You A Complete Guide On How To Join And Participate In Amazon Quiz Contest. Just Read It And Submit Quiz Answers To Win Exciting Prizes.

Terms And Conditions of Amazon Quiz?

  1. Every Amazon Users Can Play This Contest But Users That Use Amazon Affiliate Are Not Eligible.
  2. User Must Be A Resident of India.
  3. User Can Win Only One Prize Through This Quiz Contest.
  4. Answering Five Question Correctly Are Necessary If You Want To Participate In This Contest.
  5. This Contest will commence On 18 January 2020 On 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period” ).
  6. Winners Will be Declared On 31 January 2020.
  7. In order to be eligible for this Contest, During the Contest Period, you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  8. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) OR More Participant (According To Quiz T&C) will be selected as winners by a random draw of lots.
  9. Only The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize On Their Doorstep OR In Amazon Pay (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Conclusion

These Are The Question And Answers of Amazon Today Quiz Contest.

Now You Just Need To Submit Them And Wait For The Results.

If You Are Lucky Enough Then You Will Get The Free Exciting Prizes From Amazon.

Hope These Will Help You To Become of Todays Quiz Winner.

If You Are Facing Any Problem Related To My Post OR Website, Then Comment Them Below.

I Will Try To Solve Them Out Fast.

So, These Were The Answers of Today’s Quiz Contest (18 January 2020) To Win Bose Soundsport Headphones Free From Amazon.

Read And Submit Them.

We Wish You the Best of Luck. If You Like This Post Then Share It With Your Friends.

Tags

Amandeep Singh

Hello Friends !! I Am Amandeep Singh Potlia A Full-Time Blogger And Web Designer. As A Blogger I Will Update Daily Bases Free Recharge Tricks, Loot Offer 2019, SEO And Webmaster Tricks And Tips And Much More. If You Want To Get Update of My Offers And Tricks, You Can Follow Me On Social Media Platforms. That Added In Below

Related Articles

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button