Amazon Quiz Contest Answers

Amazon Quiz Answers Today 23 February – Win Samsung M30s

Amazon Quiz Answers Today To Win Free Samsung M30s

Contents of This Post

Amazon Quiz Answers Today – January

Amazon Quiz Answers Today 31 January 2020 – Win FiiO X1II Portable Music Player

Question 1. Prime Minister Narendra Modi recently traveled to Davos, Switzerland to participate in what important global gathering?

Answer 1. World Economic Forum

Question 2. The Odisha tableau at the 2020 Republic Day parade was themed on which festival?

Answer 2. Rath Yatra

Question 3. Sir Anerood Jugnauth, one of the Padma Vibhushan awardees in 2020, is a former President and Prime Minister of which country?

Answer 3. Mauritius

Question 4. Which award (the latest ceremony was held recently) has been presented by The Recording Academy since 1958 in the field of music?

Answer 4. Grammy

Question 5. Ganga-Volga dialogue is a bilateral exercise between India and which country?

Answer 5. Russia

So, These Are 31 January 2020 Quiz Answers.

Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers – 29 January 2020

Question 1. Which of these global forums is celebrating its 50th anniversary in 2020?

Answer 1. World Economic Forum

Question 2. Which of these is the title of a 2020 Hindi film starring Hema Malini?

Answer 2. Shimla Mirchi

Question 3. Which Bharat Ratna awardee was often referred to as Sudhakantha?

Answer 3. Bhupen Hazarika

Question 4. Who among these was one of the military leaders of Shivaji Maharaj?

Answer 4. Tanaji

Question 5. Which country has recently announced the Space Domain Mission Unit to counter threats against satellites?

Answer 5. Japan

So, These Are Amazon Quiz Answers 29 January 2020.

Amazon Quiz Answers Today 28 January – Win Sony 5.1 Home Theater System

Question 1. Which family game released a “nonpartisan” edition this year, hoping to prevent political arguments?

Answer 1. Uno

Question 2. Which country is the host of the ongoing 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Answer 2. South Africa

Question 3. After 88 years, Mumbai Police is inducting what back into their patrol units?

Answer 3. Horses

Question 4. The Annapurna trekking circuit falls in which country?

Answer 4. Nepal

Question 5. Who did Joaquin Phoenix call his favorite actor in a recent acceptance speech at the Screen Actors Guild awards?

Answer 5. Heath Ledger

So, These Are Amazon Today Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon Rs 20,000 Quiz Answers – 27 January 2020

Question 1. The root “hibern” in the word “hibernate” relates to which of these?

Answer 1. Winter

Question 2. Which Indian is the current Chief Economist of the International Monetary Fund?

Answer 2. Gita Gopinath

Question 3. Who was the first woman parade adjutant for the Republic Day parade?

Answer 3. Tanya Shergill

Question 4. Which cricketer recently won the ‘Sir Garfield Sobers Trophy’ for ICC Player of the Year?

Answer 4. Ben Stokes

Question 5. Which of these countries receives 20,000 tulips each year as a gift from the Netherlands?

Answer 5. Canada

So, These Are Amazon 27 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon 26 January Quiz Answers – Win Realme U1 Smartphone

Question 1. Which of these words has come from the Sanskrit for ‘massage’?

Answer 1. Shampoo

Question 2. Which iconic cartoon series is set in the fictional Kingdom of Dholakpur?

Answer 2. Chhota Bheem

Question 3. Which of these marks the beginning of the process of printing Union Budget documents in India?

Answer 3. Halwa Ceremony

Question 4. Which of these sides did India bowl out for just 41 during the 2020 U-19 World Cup?

Answer 4. Japan

Question 5. Which international rapper recently launched a self-named Senegalese city and accompanying cryptocurrency? (Hint: Now that he has a country of his own, bet he doesn’t feel ‘Lonely’ anymore!)

Answer 5. Akon

Amazon Republic Day Edition Quiz Answers To Win Rs 26,000

Question 1. In 1930 On 26th January, A Famous Resolution Was Taken. 20 Years Later It Completely Came to Fruition. What Was The Resolution?

Answer 1. Purna Swaraj

Question 2. Which present-day venue hosted the first-ever Republic Day parade in 1950? (Hint: It was earlier known as the Irwin Amphitheater.)

Answer 2. Major Dhyan Chand National Stadium

Question 3. In the 2018 Republic Day parade, 10 heads of state belonging to a certain ‘Association’ attended the ceremony as chief guests. Which association was this?

Answer 3. ASEAN

Question 4. Captain Tanya Shergill, the first woman Republic Day parade adjutant, would be leading which contingent?

Answer 4. Corps of Signals

Question 5. Who was the first president to hoist the flag on 26th January 1950?

Answer 5. Dr. Rajendra Prasad

So, These Are Amazon 26 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon Quiz Answers Today Win Bose 700 Bluetooth Headphones – 25 January 2020

Question 1. Who recently bought the jewelry company Tiffany’s for $16.2 billion?

Answer 1. LMVH

Question 2. What is the color of the black box found in airplanes? (Hint: the Black box is an electronic recording device placed in an aircraft for the purpose of facilitating the investigation of aviation accidents and incidents)

Answer 2. Orange

Question 3. Who has conferred the Polly Umrigar Award (2018-19) for being the best international cricketer at the BCCI Annual Awards?

Answer 3. Jasprit Bumrah

Question 4. The eruption of the Taal volcano prompted the evacuation of at least 30,000 people. In which country is this volcano?

Answer 4. Philippines

Question 5. The Sewelo is the second-largest rough-cut diamond discovered in history. Where was is it recently found?

Answer 5. Botswana

So, These Are Amazon Quiz Answers Today (25 January 2020).

Casio 61 Key Keyboards Quiz Answers 24 January 2020

Question 1. Serbia recently won the ATP Cup. Which of these players did Novak Djokovic beat in one of the matches in the final?

Answer 1. Rafael Nadal

Question 2. Which famous Indian born in January, once traveled to Moscow disguised as an Italian nobleman named Count Orlando Mazzotta?

Answer 2. Netaji Subhash Chandra Bose

Question 3. LANIDS is a development scheme set up by the government. Under this scheme, information technology based SMEs would be set up in which two areas?

Answer 3. Lakshadweep, Andaman and Nicobar

Question 4. The famous humorist Taarak Mehta is known for his column Duniya ne Undha _____. (Fill in the blanks)

Answer 4. Chashma

Question 5. P Mangesh Chandran is a known champion in which of these sports?

Answer 5. Chess

So, These Are Amazon Casio 61 Key Keyboard Quiz Contest Questions And Answers.

Today Amazon Quiz Answers – 21 January 2020

Question 1. ADNEC, the venue for the ‘World Future Energy Summit 2020’ is located in which city?

Answer 1. Abu Dhabi

Question 2. Few of the names of editions of which reality show are ‘Your Gang, Your Glory’, ‘Rising’, ‘Extreme’, ‘Real Heroes’ and ‘Revolution’?

Answer 2. Roadies

Question 3. GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?

Answer 3. Match referee for a men’s ODI

Question 4. Which of these movies received the most number of Oscar Nominations in 2020? (Hint: It has received 11 Oscar nominations)

Answer 4. Joker

Question 5. The 2020 edition of which league featuring teams such as the Raptors, Warriors, Hunters, Rockets started on January 20th, 2020?

Answer 5. Premier Badminton League

So, These Are Questions And Answers of Today Amazon Quiz Contest.

Amazon 20 January 2020 Quiz Answer – Win Exciting Prizes

Question 1. Which city will play host to the 2022 Commonwealth Games (though there is a proposal to stage archery events in India)?

Answer 1. Birmingham

Question 2. Which film won the ‘Best Motion picture- drama’ award in the Golden Globe awards 2020?

Answer 2. 1917

Question 3. The Kolkata port has recently been renamed after which Indian politician?

Answer 3. Syama Prasad Mukherjee

Question 4. The Delhi-Udaipur Express train is named after which famous horse? (Hint: It was ridden by Maharana Pratap in battle and by millions of Indians as a scooter in the 90s)

Answer 4. Chetak

Question 5. Which country recently launched the world’s largest radio telescope ‘Sky Eye’ to hunt for extraterrestrial life?

Answer 5. China

So. These Are Amazon 20 January 2019 Quiz Answers.

Samsung A10s Amazon Quiz Answers – 19 January 2020

Question 1. The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?

Answer 1. Kabaddi

Question 2. TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?

Answer 2. NASA

Question 3. Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Answer 3. James Bond

Question 4. Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?

Answer 4. Great Britain

Question 5. Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?

Answer 5. Gujarat

So, These Are Amazon Quiz Answers Today (19 January 2020).

Bose Soundsport Headphones Quiz Answers – 18 January 2020

Question 1. What is likely to be conducted in India between April 1, 2020, and September 30, 2020, using a mobile phone application for the first time?

Answer 1. Census

Question 2. The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Answer 2. VLC media player

Question 3. Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Answer 3. Italy

Question 4. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Answer 4. Cyclones

Question 5. Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Answer 5. Oman

So, These Are Exciting Prizes Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers – 17 January 2020

Question 1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Answer 1. Martin Luther King Jnr

Question 2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer 2. Odisha

Question 3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Answer 3. Number of balls in an innings

Question 4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Answer 4. Australia

Question 5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer 5. Simpsons

So, These Are Amazon Quiz Answers Today – 17 January 2020.

Win Rs 20,000 Free 16 January 2020 Quiz Contest

Question 1. In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Answer 1. Rohit Sharma

Question 2. The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _____’s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Answer 2. Hume

Question 3. From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth, and Sydney?

Answer 3. ATP Cup

Question 4. In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Answer 4. Udaybhan Rathod

Question 5. In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Answer 5. Mahesh Yogi

So, These Are Amazon Quiz Answers Today 16 January 2020.

15 January 2020 Amazon Quiz Answers Today – Win LG W30 Pro

Question 1. The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Answer 1. MANI

Question 2. Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Answer 2. Malala Yousafzai

Question 3. The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Answer 3. Ranbir- Alia

Question 4. Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Answer 4. China

Question 5. Who recently announced the Earth shot Environment Prize to motivate the creation of new solutions to tackle the climate crisis?

Answer 5. Prince William

So, These Are 15 January 2020 Quiz Answers.

Free Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Contest 14 January 2020

Question 1. On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?

Answer 1. Guru Gobind Singh

Question 2. David Stern, who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer 2. NBA

Question 3. For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?

Answer 3. Joker

Question 4. Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Answer 4. Hit 6 Sixes in an over

Question 5. Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?

Answer 5. Netaji Subhas Chandra Bose

So, These Are 14 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Rs 5,000 Pay Balance Amazon Quiz Answers Today 13 January 2020

Question 1. Which organization maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?

Answer 1. INTERPOL

Question 2. In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?

Answer 2. Virat Kohli

Question 3. Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?

Answer 3. Cinema

Question 4. Mandu Festival is organized by the tourism board of which Indian state?

Answer 4. Madhya Pradesh

Question 5. Christina Koch recently set the record for the longest ______ by a woman. (Fill in the blank)

Answer 5. Spaceflight

So, These Are 13 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

Amazon Quiz Answers Today To Win Oppo Reno2 Z – 12 January 2020

Question 1. Swami Vivekananda was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards the betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Answer 1. Narendra Nath Datta

Question 2. _________ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer 2. National Youth Day

Question 3. What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer 3. Gaganyaan

Question 4. Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer 4. Koneru Humpy

Question 5. ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Answer 5. Kalka – Shimla

So, These Are Amazon 12 January 2020 Quiz Contest Questions And Answers.

FiiO X1II Portable Music Player Amazon Quiz Answers Today – 11 January 2020

Question 1. Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?

Answer 1. Buffalo

Question 2. The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?

Answer 2. Netherlands

Question 3. Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?

Answer 3. Auckland

Question 4. Homer, Marge, Bart, and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?

Answer 4. Simpsons

Question 5. The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?

Answer 5. North

So, These Are 11 January 2020 Amazon Quiz Contest Questions And Answers.

One Plus TV 10 January 2020 Quiz Answers

Question 1. Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?

Answer 1. SCG

Question 2. Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?

Answer 2. Anurag Basu

Question 3. Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientists born on 1st January who collaborated with Einstein?

Answer 3. Satyendra Nath Bose

Question 4. January 4th is celebrated as _______ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint: This invention is a blessing for blind people around the world)

Answer 4. World Braille Day

Question 5. The name of which of these traditional Indian techniques in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?

Answer 5. Bandhani

So, These Are Amazon 10 January 2020 Quiz Answers.

Amazon Rs 10,000 Quiz Answers – 9 January 2020

Question 1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Answer 1. Project Kuiper

Question 2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Answer 2. Tanhaji

Question 3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint: Gangnam style!!)

Answer 3. Psy

Question 4. Which extremely popular video-sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer 4. TikTok

Question 5. Phobophobia is the fear of what?

Answer 5. Phobias

So, These Are 9 January 2020 Quiz Answers.

8 January 2020 Samsung M30s Amazon Quiz Answers

Question 1. ‘The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of Thrones?

Answer 1. The Iron Throne

Question 2. The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Answer 2. Mao Zedong

Question 3. The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Answer 3. Shivaji

Question 4. Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Answer 4. Tripura

Question 5. Pakyong Airport is the first airport of which state?

Answer 5. Sikkim

So, These Are Amazon Quiz Answers Today (8 January 2020).

Samsonite PolyCarbonate Suitcase Quiz Answers – 7 January 2020

Question 1. This actor born on 29th December fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar but then renamed it Aashirwad. Name him.

Answer 1. Rajesh Khanna

Question 2. Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at the U19 level?

Answer 2. Afghanistan

Question 3. Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Answer 3. Born on the same day (Today)

Question 4. ‘Mr. Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Answer 4. Telephone

Question 5. In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Answer 5. Shooting

So, These Are 7 January 2020 Amazon Quiz Contest Questions And Answers.

6 January 2020 Quiz Answers To Win Rs 20,000 Amazon Pay

Question 1. Who recently became the first-ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Answer 1. Kento Momota

Question 2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Answer 2. Christmas

Question 3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Answer 3. Twinkle Khanna

Question 4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Answer 4. Greta Thunberg

Question 5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Answer 5. U2

So, These Are Amazon Quiz Answers Today – 6 January 2020.

Vivo U20 Smartphone Quiz Answers – 5 January 2020

Question 1. What role did Hugh Edmeades perform at the ITC Royal Bengal on the 19th of December, 2019?

Answer 1. IPL Auctioneer

Question 2. Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who is playing the same role in the upcoming movie Dolittle?

Answer 2. Robert Downey Jr

Question 3. Time Magazine has recently announced plans to recreate whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer 3. Martin Luther King Jr

Question 4. Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?

Answer 4. Chennai

Question 5. Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure the supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer 5. Odisha

So, These Are Amazon 5 January 2019 Contest Questions And Answers.

4 January 2020 Quiz Answers To Win Noise Shots Wireless Headphones

Question 1. December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?

Answer 1. Goa

Question 2. What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Answer 2. Win after following on

Question 3. Sonu Sood, Prakash Raj, and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Answer 3. Dabangg

Answer 4. The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Answer 4. Brahmaputra

Question 5. On 24th December 1986, an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Answer 5. National Consumer Day

Previous page 1 2
Tags

Amandeep Singh

Hello Friends !! I Am Amandeep Singh Potlia, A Full-Time Blogger And Digital Marketer. As A Blogger, I Will Update Daily Bases Free Recharge Tricks, Loot Offers 2020, SEO And Webmaster Tricks And Tips And Much More. If You Want To Get Update of My Offers And Tricks, You Can Follow Me On Social Media Platforms. That's Added Below And Press Bell Icon To Get Instant Notification.

Related Articles

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button