Amazon Best OffersUnlimited Loot And Cashback Tricks

Amazon Quiz – Today 19 August Answers Win Rs 10000 (5 Winners)

Amazon Quiz - Amazon Today Quiz Answers To Win Prize's

Amazon QuizAmazon Quiz Today Answers:- Hello Friends, Welcome Back, Again I Come Up With Todays Amazon Quiz Answers. Amazon Quiz 19 August, Amazon Quiz 19th August, Amazon 19 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 19 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 19 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 19th August Answers Today. By Playing This Contest, You Can Win Exciting Prizes In Your Amazon Pay Wallet OR At Your Doorstep.

As You All Know Amazon Running A Daily Quiz Contest From Last Year. Where You Can Win Exciting Prices And Amazon Pay Balance, So As A Prize of Today’s Quiz Contest They are Giving Free Exciting Prizes. You, Will Get This Free Prize At Your Doorstep OR In Your Amazon Pay Wallet, If You Are A Lucky Winner On Amazon 19 August Quiz Contest.

Amazon Quiz - Amazon Quiz Today Answers

But To Win Free Prizes From This Amazon Daily Quiz Contest, You Need To Take Part In Amazon Today’s (19 August 2019) Quiz Contest And Become A Winner of This Contest. Amazon Quiz Contest Will Be Start Today At 8 AM And You Can Submit Your Answers Till 12 PM. To Take Part In Amazon Today’s Quiz Contest You Need To Answer 5 Hard Question, But Don’t Worry, Below Are Amazon Quiz Answers To Make You A Qualify Member of Todays Quiz Contest.

Read Them And Submit Them To Try Your Luck And To Become A Winner of Amazon Today’s Quiz Contest. Winner of Amazon Quiz Contest Is Declared On Amazon’s Winner Page On the Last Date Of The Month. So, What Are You Waiting For, Below Are Answers of Amazon Quiz, Submit Them To Take Part In Today’s Amazon Quiz Contest And To WinToday’s Exiting Prize Free In Your Amazon Wallet OR At Your Doorstep?

“We Will Update This Post Daily, So, To Know Answers of Daily Quiz Questions Bookmark This Post”

Other Offers You May Like

Amazon Offers/Deals Today – Nokia 6.1 Plus @ Rs 11999

Coolz Tricks – 5 Tips And Tricks To Get Free Recharge

Paytm Merchant Offer – Get Free Rs 40/Day Upto 1200 Paytm Cash

Amazon Recharge Offer – Get Free Rs 30 Recharge

Contents of This Post

Amazon Quiz – Amazon Quiz Today Answers – How to Play Amazon Daily Quiz Answers

Before Proceed To Answers, First Let’s We Discuss How To Play It. To Paly Amazon Quiz Today, Just Follow Below Steps.

  1. First of All, Download And Install Just Open The Amazon App On Your Phone.
  2. Now Sign-in Into Your Amazon Account Using Your Credentials.
  3. Then On Homepage, You Will See”Amazon Daily Quiz” Banner. If You Don’t Find Any Banner There Then Just First Search For Quiz And Click On 1st Result, That Will Takes You To The Quiz Contest Page.
  4. If You Found The Offer Image On HomePage, Then Just Click On That Offer, Then Click On “Start The Quiz” Option.
  5. Now There Submit Below Posted Correct Answers. If You Feel Trouble Completing The Quiz, Then Just Comment Below.
Amazon Daily Quiz Contest Official Notification
Click Here To Play Todays Amazon Quiz

Amazon Todays Quiz Answers (19 August 2019) To Win Rs 10000 (5 Winners)

Today, Again I Am Here With Todays Amazon Quiz Answers (19 August 2019) Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 19 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. On which day is World Photography Day (WPD) observed each year?

Answer 1. August 19

Question 2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer 2. A Dance Form

Question 3. What kind of animal is the ‘flying fox’?

Answer 3. Bat

Question 4. Which European capital city was built on a group of 14 islands?

Answer 4. Stockholm

Question 5. The Indian state of Nagaland was formed in 1963. Which state was it a part of earlier?

Answer 5. Assam

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 19 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon Quiz Contest Answers 18 August 2019 To Win OnePlus 7 Pro

Today, I Am Here With 18 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 18 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Which of these wireless technologies derives its name from a 10th century Viking king?

Answer 1. Bluetooth

Question 2. Taipei is the capital of Singapore. True or False?

Answer 2. False

Question 3. Who was the founder of the Bose Corporation?

Answer 3. Amar Bose

Question 4. This Dutch footballer was given the nickname ‘Llama’ after he spits on West German striker, Rudi Völler, during a 1990 FIFA World Cup game. Can you name him?

Answer 4. Franklin Rijkaard

Question 5. Which science fiction writer is credited with penning down ‘The 3 Laws of Robotics’?

Answer 5. Isaac Asimov

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 18 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon 17 August 2019 Quiz Answers To Win Marshall Woburn Speakers

Today, I Am Here With 17 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 17 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. What is the name of the new film starring Leonardo DiCaprio and Brad Pitt which has been directed by Quentin Tarantino?

Answer 1. Once upon a time in Hollywood

Question 2. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records 68-degree centigrade is located at ___________.

Answer 2. Russia

Question 3. In the Vivo Pro Kabaddi League, 2019, what is the name of Haryana’s team?

Answer 3. Haryana Steelers

Question 4. The Pinna is the outer area of which human body part?

Answer 4. Ear

Question 5. Kiara Advani was most recently seen opposite Shahid Kapoor in Kabir Singh. Which was her Bollywood debut film?

Answer 5. Fugly

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 17 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon Quiz Answer 16 August 2019 To Win Sony Bravia LED Smart TV

Today, I Am Here With 16 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 16 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Pandit Hari Prasad Chaurasia is a well-known name in the classical music genre. Which instrument does he play?

Answer 1. Flute

Question 2. Akshay Kumar’s new film is inspired by the true events of ISRO’s Mars Orbiter Mission which was launched in 2013. What is the film called?

Answer 2. Mission Mangal

Question 3. BSE SENSEX is a commonly known term in the stock market. What does SENSEX stand for?

Answer 3. Sensitive Index

Question 4. Marvel recently announced that Natalie Portman will play the female version of a popular superhero in their next film franchise. Which hero is it?

Answer 4. Thor

Question 5. Starting 1st December 2019, ______, an electronic toll payment facility will be mandatory on all national highway toll lanes. What is it called?

Answer 5. FASTag

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 16 August 2019 Quiz Contest Winner.

15 August 2019, Amazon Quiz Answers To Win Exciting Prizes

Today, I Am Here With 15 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 15 August Amazon Quiz Contest.

Todays Answers Are Dedicated To India. So, They Launched Amazon Grand Indian Quiz. So, Visit Below Link And Play That Quiz. You Can Read It’s Answers And Question There.

Amazon Grand Indian Quiz Today Answers – Win Rs 1 Lakh

Question 1.

Answer 1.

Question 2.

Answer 2.

Question 3.

Answer 3.

Question 4.

Answer 4.

Question 5.

Answer 5.

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 15 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon Todays 14 August 2019 Quiz Contest Answers To Win Casio G-Shock Watch

Today, I Am Here With 14 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 14 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. NASA recently celebrated the 50th anniversary of their mission which first landed a man on the moon. Which mission was this?

Answer 1. Apollo 11

Question 2. Which country will host the 2023 ICC World Cup?

Answer 2. India

Question 3. The inventor of the password for computer accounts was an American scientist, who passed away recently. What was his name?

Answer 3. Fernando Corbato

Question 4. India’s Chandrayaan-2 lunar mission successfully commenced on 22nd July. What is the name of the robot rover that will be released by the moon lander as part of this mission?

Answer 4. Pragyan

Question 5. Who was the captain of the winning team at the 2019 ICC World Cup?

Answer 5. Eoin Morgan

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 14 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon 13 August 2019 Quiz Answers To Win Bose Speaker System

Today, Again, I Am Here With 13 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 13 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Fact or Myth: The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer 1. Myth

Question 2. Chakyar Koothu is a classical dance form which involves a lot of comedy through narrations and gestures. Which Indian state does it originate from?

Answer 2. Kerala

Question 3. Former India cricketer, Kiran More, has been appointed as the interim coach of which cricket team?

Answer 3. USA

Question 4. Which film was Farhan Akhtar’s directorial debut?

Question 4. Dil Chahta Hai

Question 5. Last year, Rahul Dravid was inducted into the ICC hall of fame. This year, __________ has become the 6th Indian cricketer to join the ranks. Fill in the blanks.

Answer 5. Sachin Tendulkar

So, These Are Todays Amazon Quiz Contest Answer. Read And Submit Them To Become A Winner of Amazon 13 August 2019 Quiz Contest Winner.

Amazon 12 August 2019 Quiz Answers To Win ₹25,000 Amazon Pay

Today, Again, I Am Here With 12 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 12 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. In which of the following Indian festivals are boat races a special feature

Answer 1. Onam

Question 2. Who was the leader of North Korea before Kim Jong-un?

Answer 2. Kim Jong-il

Question 3. It is said that Gandhiji frequently listened to and enjoyed the kirtan, ‘Vaishnav Jan To Tene Kahiye’. Who penned this kirtan?

Answer 3. Narsimha Mehta

Question 4. The author of the book ‘Business @ the Speed of Thought’ also wrote ‘The Road Ahead’ in the year 1995, which was at number one in the New York Times best seller list for seven weeks. Who is the author of these books?

Answer 4. Bill Gates

Question 5. Who was the winner of the prestigious RedInk Award for ‘Journalist of the Year’ 2019? She bagged this award for her 2018 expose on the functioning of the UIDAI and its Aadhaar data cache.

Answer 5. Rachna Khaira

Amazon 11 August 2019 Quiz Contest Answers To Win Samsung Galaxy S10e

Again, I Am Here With 11 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 11 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. What does FM in FM Radio stand for?

Answer 1. Frequency Modulation

Question 2. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi, and Mumbai?

Answer 2. The Golden Quadrilateral

Question 3. Emojis have become an integral part of digital communication. Which day is recognized as the ‘Global celebration of Emojis’ day, worldwide?

Answer 3. 17th July

Question 4. Which Indian athlete recently won a gold medal in the 200 m sprint category in the Tabor Athletics Meet in the Czech Republic?

Answer 4. Hima Das

Question 5. How many kilometers is one Astronomical Unit (AU)?

Answer 5. 150 million km

Todays Amazon Quiz 10 August 2019 To Win ₹1,000 (50 Winners)

So, Finally, I Am Here With 10 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 10 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. _____ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks

Answer 1. Buzkashi

Question 2. Which among the following platforms announced that it will introduce ‘Learning Playlists’ to list educational videos?

Answer 2. YouTube

Question 3. Mary Kom is an Indian Olympic boxer hailing from ______. Fill in the blanks.

Answer 3. Manipur

Question 4. A new smartphone malware which affected millions of users, was named after a character in the Matrix. What is the malware called?

Answer 4. Agent Smith

Question 5. The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?

Answer 5. 38-45 minutes

Amazon Quiz Answers 9 August 2019 To Win Seagate 5TB Hard Drive

So, Finally, I Am Here With 9 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 9 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.

Answer 1. Sleeve

Question 2. You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?

Answer 2. Mumbai

Question 3. In which country were the first Olympic games held?

Answer 3. Greece

Question 4. Who won the women’s singles title at Wimbledon 2019?

Answer 4. Simona Halep

Question 5. In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?

Answer 5. England

Amazon Quiz Answers 8 August 2019 To Win Rs 20000 Amazon Pay

So, Finally, I Am Here With 8 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 8 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Where is India’s highest astronomical observatory located?

Answer 1. Ladakh

Question 2. A phobia is an irrational fear that a person may experience. Triskaidekaphobia is the fear of what?

Answer 2. Number 13

Question 3. The World Bank Group announced its first female Managing Director and Chief Financial Officer (CFO) who is an Indian national. What is her name? Hint – She was the MD of the State Bank of India!

Answer 3. Anshula Kant

Question 4. In a standard set of playing cards, which king is the only one without a moustache?

Answer 4. King of hearts

Question 5. ISRO has been in the spotlight recently due to its moon mission, Chandrayaan-2. Who is the current chairman of ISRO?

Answer 5. Kailasavadivoo Sivan

7 August 2019 Amazon Quiz Answers To Win Honor 10 Lite

Amazon Quiz 7 August, Amazon Quiz 7th August, Amazon 7 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 7 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 7 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 7th August Answers Today.

So, Finally, I Am Here With 7 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 7 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Which of these was written by William Shakespeare?

Answer 1. Taming of the Shrew

Question 2. Sportsman Anthony Amalraj recently won a historic bronze medal for India in a World Tour held in Australia. Which sport does he play?

Answer 2. Table tennis

Question 3. In the DC comic books, what is the name of the planet that is Superman’s home?

Answer 3. Krypton

Question 4. Akshay Kumar occupies the number 33 spot in the Forbes Celebrity 100 list which mentions the world’s highest-paid entertainers. Who has topped the list this year

Answer 4. Taylor Swift

Question 5. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

Answer 5. Dr. B. R. Ambedkar

Amazon Quiz Answers 6 August 2019 To Win Canon EOS DSLR Camera

Amazon Quiz 6 August, Amazon Quiz 6th August, Amazon 6 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 6 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 6 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 6th August Answers Today.

So, Finally, I Am Here With 6 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 6 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer 1. Mercury

Question 2. Fanta and Sprite belong to which beverage company?

Answer 2. The Coca-Cola Company

Question 3. The researchers from the University of Chicago have discovered remnants of seawater from the Ice Age. In which ocean was this discovery made?

Answer 3. Indian Ocean

Question 4. The banana plant is classified as a herb. True or False?

Answer 4. True

Question 5. If the Green Revolution is related to agriculture, what

Answer 5. Fish

Amazon Quiz Answers 5 August 2019 To Win ₹10,000 Amazon Pay Balance

Amazon 5 August Quiz To Won Rs 10000

Amazon Quiz 5 August, Amazon Quiz 5th August, Amazon 5 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 5 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 5 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 5th August Answers Today.

So, Finally, I Am Here With 5 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 5 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer 1. Spanish

Question 2. In India, Engineer’s Day is celebrated on September 15. It commemorates the birth anniversary of which Indian scientist?

Answer 2. M. Visvesvaraya

Question 3. While most societies follow a patrilineal tradition wherein the father’s name is passed on to the children, some do not. Which one of these Indian ethnic communities follows a matrilineal tradition?

Answer 3. Khasi, Meghalaya

Question 4. Rahul Dravid was recently appointed as the Head of Cricket at the NCA (National Cricket Academy). When was the NCA founded

Answer 4. 2000

Question 5. In the Lion King, what is the name of Simba’s uncle i.e. Mufasa’s brother?

Answer 5. Scar

Amazon Quiz Answers 4 August 2019 To Win Samsung Galaxy A50

Amazon Quiz 4 August, Amazon Quiz 4th August, Amazon 4 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 4 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 4 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 4th August Answers Today.

So, Finally, I Am Here With 4 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 4 August Amazon Quiz Contest.

Amazon Quiz Win Samsung A50

Question 1. In context to NBA basketball, what does the term MVP stand for?

Answer 1. Most Valuable Player

Question 2. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicate the star is amongst the youngest?

Answer 2. Blue

Question 3. Hrithik Roshan and Tiger Shroff will star in a new film by Siddharth Anand. What is the film called?

Answer 3. War

Question 4. Who won the men’s finals at the 2019 Wimbledon tournament?

Answer 4. Novak Djokovic

Question 5. PUNCH (Polarimeter to Unify the Corona and Heliosphere) is a NASA mission which will attempt to image the Sun. They have selected an Indian scientist as a co-investigator for this mission. Who is he?

Answer 5. Dipankar Banerjee

Amazon Quiz Answers 3 August 2019 To Win Fitbit Charge 3

Amazon Quiz 3 August, Amazon Quiz 3rd August, Amazon 3 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 3 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 3 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 3rd August Answers Today.

So, Finally, I Am Here With 3 August Amazon Quiz Answers. Just Read The Below Questions And Answers And Submit Them To Take Part In Todays Amazon Quiz Contest And Try Your Luck To Become A Winner of 3 August Amazon Quiz Contest.

Question 1. The Bharat Dynamics Limited (BDL) which is manufacturing base for guided weapons systems, functions under the Ministry of _____. Fill in the blank.

Answer 1. Defence

Question 2. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer 2. Chandragupta Maurya

Question 3. Sports-wear brand Reebok has appointed a new Indian brand ambassador. Which one of these is it?

Answer 3. Katrina Kaif

Question 4. When did the Apple iPhone first become available?

Answer 4. 2007

Question 5. Which cricketer was named ‘Player of the Tournament’ for the ICC World Cup 2019?

Answer 5. Kane Williamson

Amazon Quiz Answers 2 August 2019 To Win Sony Bravia LED Smart TV

Amazon Quiz 2 August, Amazon Quiz 2nd August, Amazon 2 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 2 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 2 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 2nd August Answers Today.

Question 1. Indian scientists developed a new material called ‘black gold’ which can absorb light and carbon dioxide. Which institute did they belong to?

Answer 1. Tata Institute of Fundamental Research

Question 2. She became the first Indian to win a gold medal in the 100ms race at a global event at the World Universiade in Italy. Who is she?

Answer 2. Dutee Chand

Question 3. Micheal Jackson performed for the first and only time in India in 1996. After the show, before he left the country, he scribbled a love letter to India in his hotel room where he called India his ‘special love’. Where did he write it?

Answer 3. On a pillow

Question 4. The biggest river island in the world located in Assam. What is it called?

Answer 4. Majuli

Question 5. A song titled ‘Tujhe Bhulega Na Tera Hindustan’, was released by the Indian Army to commemorate 20 years of ‘Operation Vijay’ as an ode to the to soldiers of the Kargil war. What is the name of the lyricist?

Answer 5. Sameer

1 August 2019 Amazon Quiz Contest Answers To Win Seagate 5TB Hard Drive

Amazon Quiz 1 August, Amazon Quiz 1st August, Amazon 1 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 1 August 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 1 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: – Hey Guys Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz 1st August Answers Today. Just Read Below Answers And Share It With Your Friends To Help Them To Win A Exciting Prize From Amazon.

Question 1. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer 1. The French Revolution

Question 2. The most common format for a home video recorder is VHS. VHS stands for?

Answer 2. Video Home System

Question 3. Saturn has a total of 62 moons, the largest one being larger than the planet of Mercury. What is its name?

Answer 3. Titan

Question 4. If you look closely at the planet Jupiter, a very evident dense red spot can be found on it as seen from space. This is often called the ‘Great Red Spot’. What is it?

Answer 4. A Hurricane

Question 5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of a speech in the play Julius Caesar, by William Shakespeare. Which character gave this speech?

Answer 5. Mark Anton

31 July 2019 Amazon Quiz Answers To Win Honor 8X

Amazon Quiz 31 July, Amazon Quiz 31th July, Amazon 31 July Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 31 July 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 31 July Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win

Question 1. Who Led The Indian Cricket Team To Their First Ever World Cup Victory In 1983?

Answer 1. Kapil Dev

Question 2. The Largest Buddhist Monastery Is The World Is Located In _________.

Answer 2. Indonesia

Question 3. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, And Oliebollen Are All Names Of ___?

Answer 3. Desserts

Question 4. What Kind Of Weapon Is A Falchion?

Answer 4. A Sword

Question 5. Which Is The Wettest Place In India, In Terms Of Average Annual Rainfall Received?

Answer 5. Mawsynram, Meghalaya

30 July 2019 Amazon Quiz Answers To Win Bose Speaker System

Amazon Quiz 30 July, Amazon Quiz 30th July, Amazon 30 July Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 30 July 2019, Exciting Prizes Answers, Amazon 30 July Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Exciting Prizes Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win

Below Are Questions And Answers of Amazon 30 January Quiz Answers, Read And Submit Them To Win Exciting Prizes.

Question 1: Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer: Bhanu Athaiya

Question 2: In which year was the euro introduced as a legal currency on the world market?

Answer: 1999

Question 3: What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

Answer: Let the buyer beware

Question 4: What is the national sport of Japan?

Answer: Sumo wrestling

Question 5: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Glove Award’ is awarded each season to whom?

Answer: The best goalkeeper

Amazon 28 July Quiz Answers To Win OnePlus 7 Pro

Q1 – Which Of These Are NOT Considered To Be A Macronutrient In Context To Human Dietary Requirements?

Ans – Vitamins

Q2 – Name Chetan Bhagat’s Debut Novel Which Was Also Adapted Into A Bollywood Movie?

Ans – Five Point Someone

Q3 – Which European Country Announced That It Will Levy A Green Tax On Flight Tickets From 2020, To Encourage Environmentally Friendly Transportation Projects?

Ans – France

Q4 – What Is The Name Of The Young Malayali Actress, Who Became Known As The ‘Wink Girl’ After A Clip Of Her Winking Went Viral Last Year?

Ans – Priya Varrier

Q5 – M. Fathima Beevi Has The Distinction Of Being The First Woman _______

Ans – Judge Of Supreme Court

Amazon 27 July Quiz Answers To Win Exciting Prizes

Q1 – In Which Year Did Atal Bihari Vajpayee become India’s Prime Minister For First Time?

Ans – 1996

Q2 – Which Batsman Has Scored The Highest Number Of Centuries In A Single World Cup Tournament?

Ans – Rohit Sharma

Q3 – Which Company Has Recently Acquired The American Software Company Red Hat?

Ans – IBM

Q4 – The Movie, Super 30, Starring Hrithik Roshan Is A Biopic Based On Whose Life?

Ans – Anand Kumar

Q5 – The World’s First Public Blockchain Bond ‘Bond-I’ Was Launched By Which International Organization?

Ans – World Bank

Amazon Quiz Answers – 26 July 2019 Quiz Answers To Win Blaupunkt Party Speakers

Question 1: By what name is Norma Jean Baker more commonly known?
Answer: Marilyn Monroe

Question 2: Ethanol has been used as an alternative to petrol in Brazil. Now which company has launched the first Ethanol-based motorcycle in India?
Answer: TVS Motors

Question 3: When was World Population Day observed recently?
Answer: 11 July

Question 4: Season 2 of Comicstaan has launched on Amazon Prime. Who is the new host alongside Abish Mathew this season?
Answer: Urooj Ashfaq

Question 5: Qila Rai Pithora, built by Tomar Rajputs is located in which among the following cities?
Answer: New Delhi

Amazon Fittify Quiz Answers To Win Rs 10000 Amazon Pay Balance

Amazon Fittify Quiz Answers

Q1. Saffola Recently Launched The Fittify Peanut Butter In Its Saffola Fittify Gourment Range. Which Of These Is True About The Fittify Peanut Butter?

Ans1. All Of Above

Q2. Saffola Fittify Gourmet Peanut Butter Comes In All Of The Below Variants Except?

Ans2. Creamy, Sweetened With Refined Sugar

3. The Range Of Fittify Peanut Butters Has Been Curated By Chef ______.

Ans3. Kunal Kapoor

4. Saffola Fittify Peanut Butter Is ______. Fill In The Blanks.

Ans4. Made With 100% Natural Ingredients

5. Apart From Peanut Butter, Saffolla Fittify Gourment Range Has Other Products As Well. Which Of These Is NOT A Product In This Range?

Ans. Diet Cola

So, These Are Answers of Amazon Fittify Quiz Answers.

Terms And Conditions of Quiz Contest

  1. Every Amazon Users Can Play This Contest.
  2. User Must Be A Resident of India.
  3. User Can Win Only One Prize Through This Offer.
  4. Answering Five Question Correctly Are Necessary If You Want To Participate In This Contest.
  5. This Contest will commence Daily from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period” ).
  6. In order to be eligible for this Contest, During the Contest Period, you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  7. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) OR More Participant (According To Quiz T&C) will be selected as winners by a random draw of lots.
  8. Only The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize On Their Doorstep OR In Amazon Pay (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

So, These Were The Questions And Answers of Today’s (19 August 2019) Amazon Fittify Quiz Contest. Read And Submit Them. We Wish You Best of Luck. If You Like This Post Then Share It With Your Friends.

To Receive Answers of Contest Daily In Your Inbox, Subscribe Our Email Newsletter.

Tags

Amandeep Singh

Hello Friends !! I Am Amandeep Singh Potlia A Full-Time Blogger And Web Designer. As A Blogger I Will Update Daily Bases Free Recharge Tricks, Loot Offer 2019, SEO And Webmaster Tricks And Tips And Much More. If You Want To Get Update of My Offers And Tricks, You Can Follow Me On Social Media Platforms. That Added In Below

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close